Voorjaarsvakantie

Activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie

Doemiddagen

Heb je zin om creatief en technisch bezig te zijn? Kom dan naar een van de Doemiddagen tijdens de voorjaarsvakantie! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wat ga je doen

Je kunt aan de slag met verschillende technische doepakketjes. Je kunt kiezen uit meer dan 35 pakketjes, bijvoorbeeld glas graveren, hout branden, een spookslot of wat dacht je van een vlinder die rondvliegt op zonne-energie. Er zit altijd wel iets bij dat je leuk vindt.

Doepakketje kopen

In de museumwinkel kun je zien wat je allemaal kunt maken.

Bij de receptie kun je een bon voor het doepakketje kopen dat je leuk vindt. In het lokaal op de tweede verdieping, krijg je op vertoon van de bon je pakketje. Daarna kun je het onder deskundige begeleiding in elkaar zetten.

De prijzen van de pakketjes variëren van € 0,50 tot en met € 15,00. Voor de toegang tot het museum gelden de normale prijzen.

Informatie Doemiddagen

Regio Zuid

Op dinsdag 20 en op donderdag 22 februari zijn er ‘kleine’ Doemiddagen van 13.30 tot 15.30 uur.

Vanaf 12.00 uur kan een bon aan de kassa gekocht worden.

Regio’s Midden en Noord

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart zijn er iedere middag Doemiddagen van 12.30 t/m 15.30 uur.

Vanaf 11.00 uur kan een bon aan de kassa gekocht worden.

Beleef de interactieve video-installatie "The Dream Center"

Van 24 februari t/m 30 maart is in het museum de interactieve video-installatie The Dream Center te bewonderen en beleven. The Dream Center is gemaakt door de kunstenaar Teodora Ionescu, de programmeur en video-editor Jeroen Traanman en de musicus Rikkert Achtereekte.

Ga op de gemarkeerde plaats te gaan staan en maak langzame bewegingen met je hand. Zo kan je zelf de installatie activeren en wordt je beweging omgezet in de mooiste kleuren! Meer info..

Klik hier voor de openingstijden tijdens de voorjaarsvakantie.