Kerstvakantie: woensdag 27 - vrijdag 29 december en dinsdag 2 - vrijdag 5 januari

Doemiddagen

Heb je zin om creatief en technisch bezig te zijn? Kom dan naar een van de Doemiddagen tijdens de kerstvakantie! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wat ga je doen

Je kunt aan de slag met verschillende technische doepakketjes. Je kunt kiezen uit meer dan 35 pakketjes, bijvoorbeeld glas graveren, hout branden, een spookslot of wat dacht je van een vlinder die rondvliegt op zonne-energie. Er zit altijd wel iets bij dat je leuk vindt.

Doepakketje kopen

In de museumwinkel kun je zien wat je allemaal kunt maken.

Bij de receptie kun je een bon voor het doepakketje kopen dat je leuk vindt. In het lokaal op de tweede verdieping, krijg je op vertoon van de bon je pakketje. Daarna kun je het onder deskundige begeleiding in elkaar zetten.

De prijzen van de pakketjes variëren van € 0,50 tot en met € 15,00. Voor de toegang tot het museum gelden de normale prijzen.

Wat: Doemiddagen
Wanneer:

woensdag 27 t/m vrijdag 29 december

dinsdag 2 t/m vrijdag 5 januari

Hoe laat:

Van 12.30 tot 15.30 uur

Een bon voor het doepakketje is vanaf 11.00 uur te koop bij de kassa van het museum.

NB deelname voor kinderen jonger dan 15 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.