heden

Kidsproof voor 2018

Alweer is het Techniekmuseum voor het komende jaar Kidsproof! De museuminspecteurs gaven het museum het afgelopen jaar gemiddeld een 8,5.

Museuminspecteurs

Kinderen van 12 jaar en jonger mogen in deelnemende musea het hele jaar door een inspectie uitvoeren. Ze geven hun beoordeling digitaal door aan de Museumvereniging. Scoort een museum na een jaar een 7,5 of hoger? Dan is het museum officieel Kidsproof!

Kom jij het Techniekmuseum inspecteren?

Tijdens je bezoek aan het museum kan je je antwoorden op de inspectievragen doorgeven via de speciale Museumkids-app. Downloas de app voor Android of voor iOS.

Je vindt alles wat je moet weten op www.museumkids.nl. Daar vind je ook beoordelingen van andere kinderen en een overzicht van alle musea waar je een inspectie kunt doen.

In de video hieronder kan je zien hoe het werkt.