Donateur worden

Het industrieel erfgoed neemt een wezenlijke plaats in bij de beschouwing van de historische ontwikkeling van onze cultuur. Oyfo Techniekmuseum doet er alles aan om de vaste en tijdelijke collecties historisch in het juiste perspectief neer te zetten en kennis te bewaren.

Hoeders van industrieel erfgoed

Zonder vrijwilligers, donateurs, sponsoren en subsidieverleners kan het Techniekmuseum niet bestaan. Zij vormen een zeer belangrijk onderdeel en zetten samen de toon voor de toekomst van het museum. Ondersteunt u een dergelijk uitgangspunt? Meldt u zich dan nu aan als donateur van ons museum.

Aanmeldingsformulier donateur

Ja, ik vind het doel van het Oyfo Techniekmuseun de moeite waard en wil het daarom financieel steunen met een jaarlijkse donatie. Een donatie van € 25,00 per jaar of meer geeft recht op 4 vrijkaarten met consumpties.

naam *
adres *