Vrijwilligers

Maar liefst 160 vrijwilligers hebben zich verbonden aan het Techniekmseum. Zij vervullen met veel enthousiasme diverse belangrijke rollen in het museum. Veel vrijwilligers zijn oudmedewerkers van de Grondleggers van het museum, en daardoor inhoudelijk goed op de hoogte.

Actief

Zo zijn zij onder meer actief als suppoost op de diverse museumafdelingen, als denktank in de Museum Tentoonstelling Commissie, als bibliothecaris in de museumbibliotheek, als medewerker bij de receptie en in het museumcafé en behulpzaam bij de DOEmiddagen & kinderfeestjes op de afdeling Educatie.

Bijeenkomst

Eén keer per maand is er een bijeenkomst voor de vrijwilligers. Ze worden dan bijgepraat over diverse onderwerpen.

Belangrijk

Zonder de vrijwilligers kan het techniekmuseum niet bestaan. Zij vormen een zeer belangrijk onderdeel en zetten samen de toon voor de toekomst van het museum.

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers m/v

Wij zijn op zoek naar mensen die passie hebben voor:

• ons museum of
  • techniek of
  • omgang met bezoekers of
  • begeleiding van kinderen

Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina vacatures en stages

Interesse? Bel dan met 074-243 00 54 of mail ons.