Ontmoetingsplaats met historische allure

 

Het Techniekmuseum HEIM is voor bedrijven, instellingen en particulieren een inspirerende ontmoetingsplaats in een prachtige historische en technische omgeving. Het is mogelijk één of meerdere museumruimtes te boeken.

 

 

Van vergadering tot uitstapje

Het museum leent zich bij uitstek voor een vergadering, symposium, jubileum, lezing, tentoonstelling en tal van andere evenementen. Ook is het een leuke bestemming voor uw bedrijfs- of afdelingsuitje of voor teambuilding.

                                                 

                                                               

Diverse mogelijkheden

Het museum beschikt over diverse ruimtes die u kunt boeken. Geschikt voor een gezelschap van 2 tot 130 personen. Iedere ruimte heeft een geheel eigen karakter. Maar u kunt ook het hele museum huren. Uw bijeenkomst of bezoek kan worden gecombineerd met een lunch, een diner of andere culinaire wensen. 

 

Bekijk de mogelijkheden per zaal en laat u informeren over zaken als catering en de technische mogelijkheden. Wilt u eens iets heel anders, kijkt u dan bij onze speciale arrangementen.

 

 

Informatie zaalverhuur

U kunt bij ons diverse zalen huren voor bijeenkomsten of jubilea. 

 

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefonisch via telefoonnummer 074-243 00 54