Breng uw lessen tot leven!

 

Het Techniekmuseum is een prachtige buitenschoolse leeromgeving; om net dat beetje extra te geven aan uw lessen; om uw leerlingen te laten zien dat techniek heel breed is; om te laten zien dat techniek overal om hen heen is; om de theorie die u in uw lessen behandelt inzichtelijk te maken.

 

 

Verschillende programma's

Voor het voortgezet onderwijs bieden we educatieve projecten aan, zoals Science Center op School en Het Storkgebeuren. Daarnaast hebben we diverse programma-onderdelen -bouwstenen- waaruit u zelf een programma samenstelt.

 

 

Workshops

Wat dacht u van een workshop 'bruggenbouwen' of '3d-printerpen-tekenen'? Leerlingen vinden het altijd leuk om zelf iets te maken, iets waar ze trots op zijn. De combinatie met Kijkwijzers door één of meerdere museumzalen maakt het een afwisselend museumbezoek: ontdekken, onderzoeken èn ontwerpen.

 

 

Schooltour

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart, u kunt dus middels een weborder betalen. Wist u ook van het bestaan van Schooltour? Hiermee reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs duurzaam en met fikse korting in de daluren met NS, NS international, Arriva, Breng, Veolia, Connexxion en Syntus.

De Schooltoer is beschikbaar voor alle scholen die zich hebben aangesloten bij de CJP Cultuurkaart.

Tickets zijn te koop via Schooltoer.nl.

 

 


Informatie

Wilt u een programma boeken, wilt u een educatief programma op maat of heeft u vragen, neem dan contact op met de medewerkers van de afdeling Educatie.

  • dat kan per e-mail
  • of via telefoonnummer 074-243 00 54

Alles op een rijtje

Tijden:

De duur van het programma hangt af van de samenstelling van de onderdelen.

Kosten:

Vanaf € 6,50 per leerling + eventuele toeslagen voor rondleiders en gebruik van Educatielokalen. 

U kunt betalen middels een weborder (CJP Cultuurkaart).

Docenten hebben gratis toegang, van hen wordt verwacht dat zij zich actief inzetten bij de begeleiding van de leerlingen.

Aanvang:

De klas wordt 10 minuten voor aanvang van het programma verwacht.