Activiteiten tijdens de meivakantie

Doemiddagen

Heb je zin om creatief en technisch bezig te zijn? Kom dan naar een van de Doemiddagen tijdens de meivakantie! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wat ga je doen

Je kunt aan de slag met verschillende technische doepakketjes. Je kunt kiezen uit meer dan 35 pakketjes, bijvoorbeeld glas graveren, hout branden, een spookslot of wat dacht je van een vlinder die rondvliegt op zonne-energie. Er zit altijd wel iets bij dat je leuk vindt.

Doepakketje kopen

In de museumwinkel kun je zien wat je allemaal kunt maken.

Bij de receptie kun je een bon voor het doepakketje kopen dat je leuk vindt. In het lokaal op de tweede verdieping, krijg je op vertoon van de bon je pakketje. Daarna kun je het onder deskundige begeleiding in elkaar zetten.

De prijzen van de pakketjes variëren van € 0,50 tot en met € 15,00. Voor de toegang tot het museum gelden de normale prijzen.

Informatie Doemiddagen

Van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei en van maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei zijn er Doemiddagen van 12.30 t/m 15.30 uur. Vanaf 11.00 uur kan een bon aan de kassa gekocht worden.

Op donderdag 10 mei (hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei zijn er geen Doemiddagen.

In beide meivakantieweken, van za 28 april t/m zo 13 mei, zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur.